• Rruga Vaso Pasha, P. 2, Shk. 2, Ap. 7/1, Kati 2-të, Tiranë, Shqipëri
  • +355 4 2221666

Get Appointment

  • contact@wellinor.com
  • +(123)-456-7890

Ne fokusohemi
në problemet tuaja
Wellinor is one the world's best business counseling firm. We assist globas pioneers with their association's most basic issues and opportunites Na Kontaktoni
Ne ofrojmë bashkëpunim
për biznesin tuaj
Wellinor is one the world's best business counseling firm. We assist globas pioneers with their association's most basic issues and opportunites Na Kontaktoni
Ne depërtojmë thellë
për të gjetur vlerën tuaj
Wellinor is one the world's best business counseling firm. We assist globas pioneers with their association's most basic issues and opportunites Na kontaktoni

Mirësevini në Avanntive Consulting!

Avanntive Consulting, është një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themeluar në Shqipëri në vitin 2011, e cila sjell për biznesin tuaj dekada eksperiencë në fushën e konsulencës ndërkombëtare. Avanntive Consulting fokusohet në kërkesat e veçanta të klientëve tanë, duke u ofruar atyre një gamë të gjerë shërbimesh konsulence në lidhje me kontabilitetin, këshillimin fiskal dhe shërbime të tjera financiare dhe menaxhimi. Ne e dimë mirë se çdo klient është unik dhe për këtë qëllim ofrojmë zgjidhje që adresojnë objektivat, nevojat dhe rrethanat tuaja të veçanta. Ekspertët tanë me përvojë sjellin një thellësi dijesh dhe të kuptuari që përfshijnë gamën e pasigurive financiare, të kontabilitetit dhe menaxhimit, qoftë me përmasa vendore, rajonale apo globale. Ekipi dinamik i Avanntive ka përvojë të gjerë në lidhje me disa nga tregjet më të mëdha dhe më sfiduese në botë, si edhe përvojë të madhe brenda vendit. Avanntive Consulting është vërtet partneri juaj në rritje, fitim dhe sukses. Vizioni ynë është afatgjatë dhe nuk sheh vetëm drejt afateve të fundit apo krizës së ardhshme, por drejton horizontin e shoqërisë suaj. Ne mund t’ju ndihmojmë të përcaktoni si duket ky horizont dhe si mund ta arrini dhe tejkaloni atë në mënyrë reale, ekonomike, efektive dhe të sigurtë. Ejani të zbuloni se si Avanntive Consulting mund të jetë partneri juaj në progres dhe fitim!
Rreth Nesh

KONTABILITET - Avanntive ofron një komunikim të fortë, konfidencial dhe efektiv për të dhënat tuaja të kontabilitetit

Fjala kontabilitet e ka prejardhjen nga fjala përgjegjësi. Ju mund të mbështeteni në ekspertizën e Avanntive për t'i dhënë më shumë kuptim gjuhës së biznesit tuaj.

TAKSA - Avanntive beson se duhet të prisni më shumë nga këshilluesi juaj i taksave

Qëllimi ynë është të ndihmojmë kompaninë tuaj të manaxhojë taksat në një mënyrë të zgjuar, efikase dhe ligjore.
Pajtueshmëria e taksave mund të jetë një fushë e vërtetë e minuar, por Avanntive Consulting është udhëzuesi juaj gjithnjë i vigjilent.

KËSHILLIM - Avanntive mund t'ju ndihmojë të ndërtoni biznesin tuaj

Mendoni përpara me ne
Kjo tingëllon e thjeshtë por nuk është - Lejoni ta analizojmë çështjen, duke e ndarë atë në pjesë më të thjeshta
Ne jemi të përditësuar me tendencat e rëndësishme në industrinë tuaj për t'ju mbajtur të informuar në çdo kohë.

Shërbimet

Avanntive Consulting ofron një gamë të gjerë shërbimesh në lidhje me tatimet, taksat si dhe shërbime këshillimi. Në Avanntive Consulting ju do të gjeni:

• Një ekip ekpertësh me përvojë me fokus në industri
• Komunikim të fortë, të besueshëm dhe efektiv
• Angazhim për të qenë të shkëlqyer në të gjithë shërbimet që ofrojmë
• Perceptim të avancuar që jo vetëm përgjigjet, por edhe parashikon

Taksat dhe Pajtueshmëria

Avanntive Consulting beson se ju duhet të prisni më shumë nga këshilluesi juaj fiskal. Ekipi ynë i mirëinformuar për ...

Taksat dhe Pajtueshmëria

Avanntive Consulting beson se ju duhet të prisni më shumë nga këshilluesi juaj fiskal. Ekipi ynë i mirëinformuar për ...
Read more

Kontabilitet

Ekspertët në Avanntive Consulting ofrojnë mbajtjen në mënyrë elektronike të kontabilitetit duke përdorur software të specializuar. Ne regjistrojmë të ...

Kontabilitet

Ekspertët në Avanntive Consulting ofrojnë mbajtjen në mënyrë elektronike të kontabilitetit duke përdorur software të specializuar. Ne regjistrojmë të ...
Read more

Këshillim

Shërbimet tona këshilluese përqëndrohen në mbështetjen dhe këshillimin e klientëve tanë gjatë procesit të hapjes së bizneseve të reja, ...

Këshillim

Shërbimet tona këshilluese përqëndrohen në mbështetjen dhe këshillimin e klientëve tanë gjatë procesit të hapjes së bizneseve të reja, ...
Read more

Avanntive Consulting, e themeluar në Shqipëri në vitin 2011

+355 69 408 8708

Stafi jonë

Me tepër

Olta Kaziaj

Managing Partner

Çeljeta Xama

Partner

Eni Muca

Accounting and Tax Senior Associate

Ereta Topalli

Accounting and Tax Senior Associate
image

Adam Smith

Little else is requisite to carry a state to the highest degree
of opulence from the lowest barbarism but peace, easy taxes, and a tolerable administration of justice: all the rest being brought about by the natural course of things.
image
image