Avanntive Consulting ofron një gamë të gjerë shërbimesh në lidhje me tatimet, taksat si dhe shërbime këshillimi. Në Avanntive Consulting ju do të gjeni: Një ekip ekpertësh me përvojë me fokus në industri
  • Komunikim të fortë, të besueshëm dhe efektiv
  • Angazhim për të qenë të shkëlqyer në të gjithë shërbimet që ofrojmë
  • Perceptim të avancuar që jo vetëm përgjigjet, por edhe parashikon

TAKSAT DHE PAJTUESHMERIA

Avanntive Consulting beson se ju duhet të prisni më shumë nga këshilluesi juaj fiskal. Ekipi ynë i mirëinformuar për detyrimet tatimore dhe në shërbimin tuaj të

MË SHUMË

KONTABILITETI

Ekspertët në Avanntive Consulting ofrojnë mbajtjen në mënyrë elektronike të kontabilitetit duke përdorur software të specializuar.

MË SHUMË

KËSHILLIM

Shërbimet tona këshilluese përqëndrohen në mbështetjen dhe këshillimin e klientëve tanë gjatë procesit të hapjes së bizneseve të reja

MË SHUMË