Industries

Specializimi në industri është një tipar dallues i fokusit të Avanntive Consulting në të gjithë linjat e shërbimeve tona të këshillimit, taksave dhe kontabilitetit. Ne qëndrojmë në harmoni me tendencat e rëndësishme në industrinë tuaj për t’ju informuar dhe për të bërë më të mirën tuaj.
Ne kemi përvojë në një gamë të gjerë industrish, duke përfshirë:

  • Aeroportet
  • Produktet e konsumit
  • Nafta Downstream dhe Upstream
  • Energjia dhe Shërbimet publike
  • Real Estate dhe Ndërtim
  • Shpërndarje dhe Shitje me pakicë
  • Telekomunikacion
  • Sektori publik
  • Jo-fitimprurësë